Horoskop Matchning

Utan någon förvirring, äktenskapet verkligen anges som ett av de viktigaste besluten i livet. Det är viktigt att fatta detta beslut rätt, eftersom det är viktigt att se till att du bor en bekväm och meningsfullt liv. Det är mycket uppenbart att du lever som en gift person om två tredjedelar av ditt liv. Om denna del inte leva lyckliga, så du uppenbarligen inte ett lyckligt liv. Vedisk astrologi kan vara en mycket pålitlig och effektiv källa till stöd i denna beslutsprocess. För att förstå lärdomarna enligt “horoskop matchning” eller “horoskop kompatibilitet”.

Vad är detta?

Den matchande diagram, som namnet tydligt, är en process, lämpliga sjökort i två personer i konsolen för den skull gifta. Detta görs för att komma fram till ett beslut och att avgöra om dessa två personer krävs för att göra ett bra par, eller inte gjort. Det måste genom att bestämma sannolikheten för kompatibilitet och förstå att de två personerna är klara tillsammans. Att fastställa att horoscope matchning görs av astrologer vid tidpunkten för övervägande. Det är mycket viktigare än behandlingen av fysikaliska egenskaper, finansiell ställning, religion och kast i den andra personen vid tiden för äktenskapet.

Vad är processen?
Processen innebär bedömning av flera faktorer av betydelse i horoskopet av både pojkar och flickor på individuell och ömsesidig skala. Förutom den framträdande faktorn Zodiac olika planeternas positioner och kombinationer som bildas i diagrammet, och sedan deras effekter noggrant undersökts med samma information om den andra personen om en gemensam standard för att jämföra utvärderas. Närmare bestämt sex faktorer livslångt psykisk kompatibilitet och jämställdhet, är födelsen av ett barn, hälsa, separata trender och finansiell stabilitet dras. Milano Ashtakoot pistol eller process som är en viktig del av det kräver hänsyn till de åtta aspekter av bildskärmen, Vasya, Tara, Yoni, Grah Maitri, Gan, Bhakoot och Nadi. Det tillhörande värdet “36”. Baserat på den matchande, är en poäng att föredra. Ett värde som är större än halv etiketten, det vill säga, “18 ‘anses vara låg, och en poäng på mindre än den som skall anses ogynnsam.

Det är dock inte säker på att änden hos banan i det fall där resultaten visar på en brist på kompatibilitet och förhållandet av misslyckande. I vissa av dessa fall kan en astrolog ses från hans visdom, orsakerna till den, och kan rekommendera lämpliga korrigerande åtgärder. Om den genomförs som rekommenderas för att avlägsna sådana rehabiliterande lösningar av dessa orsaker till haverier.

Varför är det viktigt?
Om nämns i en nivå ton, är det viktigt eftersom det garanterar framgång gift. Som redan nämnts, är äktenskapet en viktig del av livet, som inte på något sätt kan tas för givet. Det är viktigt för att vara orolig för det. Det påpekas ofta att människor som flyttar in i en relation utan någon astrologiska samråd i slutet av antingen bor i ett motsägelsefullt förhållande eller eventuellt i slutändan får separeras. Principerna för den hinduiska religionen är äktenskapet som en helig union och någon form av separation som är mycket kränkande och avvikande betydde.

I sig själv genom processen att “Horoskop Matching”, skaffa dig säkrade som troligt samband med en annan person på ett sätt från framgången. Dessutom är det inte varna dig, en person gift första plats där dina matchande resultat föreslå en obekväm union mellan er två. Genom att följa eller inte följa samma, kan du göra eller bryta två liv. En viktig sak är att förstå här är att ingen relation är helt ut meningsskiljaktigheter eller konflikter. Men för dem har i överflöd, och låt dem förblir olöst, vad ruiner en relation. Efter horoskop matchande resultat, som inte är riktigt säker på att du kan ha en helt felfri relation, men en relation där du och din partner kan dessa problem påverkas utan mycket av dem att ta itu med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *